Al día intermedio - metodika / Nejlevnější knihy
Al día intermedio - metodika

Kód: 01166007

Al día intermedio - metodika

Autor Alfredo Noriega

Al día für die Mittelstufe ist ein Lehrbuch für Geschäftsspanisch, konzipiert für Lerner auf Niveau B1 bis B2 (GERS). Der Leitfaden für Lehrer bietet methodologische Orientierungshilfen für die bestmögliche didaktische Ausschöpfun ... celý popis

408

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Al día intermedio - metodika

Nákupem získáte 41 bodů

Anotace knihy

Al día für die Mittelstufe ist ein Lehrbuch für Geschäftsspanisch, konzipiert für Lerner auf Niveau B1 bis B2 (GERS). Der Leitfaden für Lehrer bietet methodologische Orientierungshilfen für die bestmögliche didaktische Ausschöpfung der Aktivitäten des Kursbuchs und des Übungshefts. Außerdem sind, nach jeder Einheit und nach den didaktischen Anregungen, die Lösungen aller Übungen beider Bücher enthalten.

Parametry knihy

408

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: