Acidification of carrot juice by blending with different fruit juices / Nejlevnější knihy
Acidification of carrot juice by blending with different fruit juices

Acidification of carrot juice by blending with different fruit juices

Autor Vijay Yadav Tokala

1304

Sleva 5%
UŠETŘÍTE 69 Kč

Dostupné skladem u dodavatele Kdy knihu dostanu?
Doručení zdarma

Kniha bude u vás do Vánoc.


DORUČENÍ MŮŽETE OČEKÁVAT

VYZVEDNOUT SI MŮŽETE

Dalších 1156 odběrních míst

Více informací o nákupu knihy

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Více informací o knize Acidification of carrot juice by blending with different fruit juices

Nákupem získáte 130 bodů

Anotace knihy

The carrot has been called the poor man s ginseng as it contains more than 490 phyto-chemicals (plant or fruit derived chemical compounds). It is an excellent nutritive food as it is rich source of - and - Carotene.In the advent of advances made in food nutrition the demand for carotene has been increasing steadily because of its possible role in the treatment of human diseases such as cancer, as it has property of free radical quencher and antioxidant.Preservation of carrot juice is difficult due to its low acidity which provide ideal environment for the growth of many spoilage and spore forming bacteria. Acidification of carrot juice could be achieved by either fermentation or adding citric acid. Alternatively, blending carrot juice with acidic fruit juice such as apple juice, aonla juice etc. could produce a blend with a lower pH that can act as a natural barrier against most microorganisms.No work has been done in standardisation of carrot fruit juices (aonla, pomegranate and grape) blend and their pasteurization techniques. Present work is being carried out to standardise them with good consumer acceptability.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Horticulture

Na knihu sleva pro
ISIC/ITIC držitele

1304

Více informací o nákupu knihy

Prolistovat stránky knihy

Žádost o náhled do knihy


Souhlas - Odesláním žádosti souhlasím s Všeobecnými obchodními podmínkami.

Náhled do knihy bohužel není k dispozici

Potřebujete pro rozhodnutí o koupi nahlédnout do stránek knihy? Rádi vám pomůžeme! Zadejte svůj e-mail a jakmile bude náhled do obsahu na stránkách k dispozici, zašleme vám zprávu.

Recenze knihy čtenáři

Napište vlastní recenzi na knihu Acidification of carrot juice by blending with different fruit juices


Např. "Doporučuji"




Souhlas - Odesláním recenze souhlasím s Všeobecnými obchodními podmínkami a Pravidly pro psaní recenzí.

dTest zdarma
Aktuální číslo časopisu dTest jako dárek!

Při objednávce knihy obdržíte aktuální výtisk časopisu, který jako jediný na českém trhu provádí nezávislé testy výrobků a služeb.

Chci vědět více

Oblíbené z jiného soudku


Můžete nám věřit - jsme držiteli několika prestižních certifikátů dlouhodobé zákaznické spokojenosti.


Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 1156 dalších

Copyright ©2008-16 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se

Doručení:

Unikátní knihkupectví s nejširší nabídkou knih v Česku. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 899 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: