Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 1 / Nejlevnější knihy
Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 1

Kód: 15729330

Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 1

Autor Peter Davies, Jan Dahl, Alan Mathew

Pig meat is the most widely-consumed meat in the world. This volume addresses some of the key challenges facing pig farming such as the continuing threat from zoonoses, ways of maintaining and improving meat quality as well as mak ... celý popis

4858


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 1

Nákupem získáte 486 bodů

Anotace knihy

Pig meat is the most widely-consumed meat in the world. This volume addresses some of the key challenges facing pig farming such as the continuing threat from zoonoses, ways of maintaining and improving meat quality as well as making pig production more sustainable.

Parametry knihy

4858

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: